Hvad er microneedling ?

Af kosmetolog Eva Elisabeth Scott





Hvad er microneedling?

Microneedling kendes også som CIT, som er en forkortelse af collagen induction therapy, skinpen, dermapen, m-pen, elektrisk dermaroller mm. Behandlingen er en minimal-invasiv procedure som stimulerer hudens kollagen og elastin til at genopbygge overfladen, reducere aknear, fine linier, pigmentforandringer, formindsker store porer, udglatter, hudforynger og giver et fugtboost.

Under og efter en microneedling reagerer huden ved at opfatte, at der er sket en skade, og dette sætter gang i en naturlig helingsproces, som fører til hudfornyelse, og dermed hudforyngelse. 

 

Selve behandlingen:

Huden påsmøres en bedøvelsescreme, som skal virke 20-30 min. Når bedøvelsen virker, køres m-pennen over huden med mikronåle. Vi starter på de korteste nåle, og skruer op efter behov. 

Efter afrensning, vælger jeg en passende serum, som har til formål at pleje din hudtilstand med det den har behov for. Den udvalgte serum påføres før, under og efter behandlingen. Jeg bruger sera fra Mesoestetic, som er klinisk valideret og produkter af høj kvalitet. Nålene der bruges er sterile og engangsprodukter.

 

Efter behandlingen: 

Huden er rød i ca. 3 dage som en let solskoldning. Rødmen aftager fra dag til dag. Huden kan også tørre ud, derfor anbefales en hyaluronsyreserum samt hyaluron sheetmaske til hjemmebehandling i ugen efter. Efter 5-7 dage begynder huden at forny sig selv, og efter 3-4 uger ses effekten for alvor.  

Det anbefales på det kraftigeste at bruge en solcreme med minimum spf30. 

Disse produkter kan købes med hjem efter behandlingen: Serum, masker, fugtighedscreme samt SPF.

 

Kontraindikationer:

Blodfortyndende medicin

Graviditet og amning

Epilepsi

Sukkersyge

Rosacea

Psoriasis, atopisk dermatitis, herpes og andre hudsygdomme

 

Hvor mange behandlinger skal man have?

Kurforløb af 3-6  behandlinger anbefales med en måned imellem. Dernæst kan man, efter ønske og behov, booke en behandling hver 3. måned, og kører kurforløb på ny.

 

Ring på tlf. 53695324, hvis du har spørgsmål.


BOOK TID HER: BOOKING


Kommentarer

Populære opslag