HVAD DU BØR VIDE INDEN DU FÅR LAVET ET LASHLIFT:

  ©COPYRIGHT TEKST: Eva Scott Skincare ved indehaver Eva Elisabeth Scott Clausen

BOOK YUMILASHLIFT her

 INFO vedr.  YUMI KERATIN LASH LIFT & BROW LIFT

 

1. Mød op uden øjenmakeup. Hvis du kun skal have lavet bryn, er det ok med øjenmakeup.

2. Dine vipper må ikke blive våde i 48 timer efter lashliftet, og du må ikke gå i dampbad 48 timer efter lashliftet, da den afsluttende keratinbehandling samt serum "Le Serum" arbejder i denne tid, og dine vipper strækker sig yderligere og "plummes up". Så derfor en god ide, at vaske sit hår inden du møder til behandlingen. De første 48 timer skal du vaske dit ansigt med en vaskeklud, og gå udenom øjenpartiet. 

 

Efter 48 timer, kan du gøre præcist, som du plejer. Du kan bruge øjenmakeup, du kan vaske dit ansigt med hvilken som helst ansigtssæbe, du kan gnide øjnene, sove på ansigtet, svømme, gå i sauna/dampbad mm. 

 

UNDER PROCEDUREN: Når dine vipper skal vedhæftes silikoneformen, er det en fordel, at man ligger og slapper af (i sine øjne). Når man taler, udløses der naturlig mimik i ansigtet, og dette kan forlænge vedhæftningstiden. Så det er super fint hvis du blot bruger denne stund til lidt ”mindfulness” eller en lille lur. Du er også velkommen til at lytte til en lydbog, og ellers har jeg afslappende musik i rummet.

 

VIGTIGT: Medbring en paraply hvis det regner eller sner, eller gerne skibriller hvis det er snestorm (!!)så resultatet ikke forringes, når du træder ud af klinikken. Det er så ærgeligt, hvis resultatet forringes, inden du er kommet hjem.

 

Kun vedr. YUMI LASHLIFT: Nr. 2 behandling, aftales hen ad vejen, men oftest efter 4-5 uger efter den 1. behandling. Herefter bør vipperne, efter planen, være forstærket, sundere og længere og holdbarheden dermed forlænget.

Den boostende og løftende effekt holder 5-12 uger. Resultatet afhænger af din egen øjenvippevækst-cyklus. Den kan også blive påvirket af stress, for lidt søvn, hormonelle forandringer, livsstil mm. 

 

ANBEFALING: Hvis du ønsker at gøre det optimale for dine vipper og bryn, anbefaler jeg, at bruge YUMI keratin lashlift serummascara dagligt. Serummascaraen er transparent, og kan med fordel også bruges på øjenbrynene. Udover at pleje yderligere efter behandlingen, stimulerer den også vækst og fylde, da hovedingredienserne er vitaminer og keratin. 

De sælges i klinikken til kr. 575, for 11 ml. Der er til flere måneder, og du forlænger hermed din YUMI LASH behandling til det optimale. (mindre prisstigning pr. 1/1-22)

Jeg kan ikke forudse, hvordan dine behandlede vipper reagerer, hvis du bruger en anden serum end YUMI, efterfølgende, eller imellem behandlingerne. YUMI keratin serum, er designet til netop at komplimentere, og forlænge din YUMI behandling.

 

 

HVAD DU BØR VIDE INDEN DU VÆLGER ET LASHLIFT: Du skal være opmærksom på, at efterhånden som dine vippehår vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hvert øjenvippehår har sin egen vækstcyklus, og hårstrukturen kan også være forskellig, hvilket gør tidsrammen for holdbarheden, svær at forudsige, og hvorfor der hermed heller ikke kan gives garanti for. at alle vippehår får samme buk. De helt nye små korte vipper ”babyvipper”, kan være umulige at få med op, og disse kan skubbe lidt til de sideliggende vipper, når de vokser ud. Har du ekstra overskud af hud på øjenlågene, kan vippehårene ramme øjenlågene. Liftet falder med tiden, og jeg vælger i dette tilfælde et større silikoneform, men det er aldrig til at forudsige, hvordan den enkeltes vipper reagerer. 

Stress, medicin, sygdom kan også påvirke resultatet af løftet, og holdbarheden. 

Glæder mig til at se dig, og give dig fine vipper/bryn. 


PRISER: 

YUMI KERATIN LASHLIFT inklusiv farvning 775 KR. 

INTROTILBUD for de første 2 lashlift 1000 kr. (gælder kun for dig, som ikke har fået YUMI lashlift hos Eva Scott Skincare tidligere).

KLASSISK KERATIN LASHLIFT LASHXTEND 575 KR. inkl. farvning

 

 

 

 

Kommentarer

Populære opslag